2BE schrapt omkadering 'Champions League': exit Robin Janssens

vrijdag 18 mei 2012

De VMMa bereidt zich achter de schermen volop voor op een woelig najaar. Opnieuw wordt er flink bespaard, nu op het sportbudget van vtm en 2BE. Hierdoor komt voetbaljournalist Robin Janssens op de wip te zitten. Ondanks het nieuwe 'Champions League'-contact is er voor hem geen plaats meer.

Geen 'Champions League' meer, geen 'Gala van de Gouden Schoen' meer... Dat lijkt het harde verdict voor sportjounalist Robin Janssens na een nieuwe besparingsronde. Na meer dan acht jaar verdwijnt hij bij vtm en 2BE.


'Toen vtm onlangs opnieuw het afgeslankte 'Champions League'-contract binnenhaalde, kreeg ik meteen ook te horen dat het nieuwe voetbalseizoen zonder mij zou worden aangevat. De zender schrapt de omkadering van de wedstrijden en dus zit ik morgen voor de laatste keer aan de desk van de Champions League', bevestigt Robin Janssens.

Bron: HLN

2BE

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers