33.000 abonnees voor iN.Di

donderdag 1 maart 2007

iN.Di, het digitale aanbod van de kabelgroep Interkabel, had eind 2006 33.000 abonnees. Dat weet de krant De Tijd.

i


nds december 2004 biedt Interkabel via zijn netwerk digitale televisie aan. Interkabel was daarmee de eerste in België. Toch wist iN.Di sindsdien relatief weinig abonnees aan te trekken. Slechts 33.000 mensen schreven zich in. iN.Di staat daarmee pas derde na Telenet (255.000) en Belgacom TV (150.000), al heeft het wel een kleiner zendgebied dan die twee aanbieders. TV-Vlaanderen volgt iN.Di op de voet met 30.000 abonnees.

Het relatief lage abonneecijfer van iN.Di heeft wellicht te maken met het gebrek aan interactiviteit en video-op-aanvraag. Zo biedt iN.Di in tegenstelling tot de concurrent nog steeds geen Net Gemist aan. Interkabel kondigde wel al aan nog dit jaar een nieuwe decoder op de markt te brengen waarmee niet alleen video-op-aanvraag, maar ook Hoge Definitie Televisie mogelijk zal zijn.

Bron: De Tijd

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers