50% van de digitale kijkers zegt ja tegen VTM kerst

donderdag 21 december 2006

Eén op de twee digitale televisiekijkers wil graag naar VTM Kerst kijken, het tweede digitale kanaal dat gelanceerd werd door de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) in samenwerking met Telenet.

D


at bewijst dat er bij het publiek een grote interesse is voor dit soort digitale initiatieven. Opmerkelijk is ook dat 9 van de 10 digitale kijkers van Telenet Digital TV VTM Kerst kent. Dat is een zeer hoge score voor een nieuwe zender. VTM Kerst is pas op 2 december van start gegaan. Het onderzoek, waaruit deze cijfers komen, liep van 7 tot 12 december.

Telenet heeft voor deze enquête 5000 van zijn digitale kijkers aangeschreven. 20% van die mensen hebben deelgenomen aan de bevraging. De resultaten van dit bredere onderzoek zal Telenet begin januari bekendmaken.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers