Acht vanaf maandag ook bij TV VLAANDEREN

vrijdag 18 september 2009

Goed nieuws voor de liefhebbers van kwaliteitstelevisie. De digitale distributeur TV VLAANDEREN voegt Acht gratis toe aan zijn BasisPakket en PlusPakket. Acht krijgt zendernummer 8.

Daarmee is Acht, sinds mei al te zien via Belgacom TV, Telenet Digital TV en Numericable, nu overal in België beschikbaar voor digitale kijkers.






Het aanbod van Acht bestaat uit 'pure telecatessen': topseries ('Mad Men', 'The Sopranos', 'Spooks', 'Life on Mars'...), de betere comedy ('SUPER8', 'Curb Your Enthusiasm', 'Sarah Silverman', 'Flight of the Conchords'...), spraakmakende docu's ('When The Levees Broke', 'Tribal Wives', 'Paul Merton in China'...), moderne muziek (het Pukkelpopverslag, 'Heavy Metal in Baghdad', 'Practice Space' of een blik in het repetitiehok van Vlaamse rockgroepen...) én een vinger aan de pols van de jeugd- en subcultuur ('The VBS Show', kortfilms van eigen bodem..).





Om Acht te kunnen ontvangen moeten abonnees van TV Vlaanderen op 21 september hun zenderlijst opnieuw inladen. JIM verhuist door de komst van Acht naar zendernummer 9, Kanaal Z naar nummer 15.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers