Adil en Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhont nemen 'Tik Tak' onder handen

donderdag 29 augustus 2019
Foto: Ketnet - © VRT 2019

Vandaag lanceerde Ketnet Junior een opvallende campagne. Daarin krijgen we te zien hoe de bekende Belgische filmregisseurs Adil en Bilall, Jan Verheyen en Lukas Dhont de nieuwe afleveringen van 'Tik Tak' willen invullen.

Adil & Billal stellen een Hollywoodiaanse 'Tik Tak Two' vol actie en ontploffingen voor. Jan Verheyen trekt dan weer de humorkaart met 'Tik Tak 2.0', een versie die verdacht veel weg heeft van 'F.C. De Kampioenen'. Lukas Dhont tot slot zoekt het internationaler met 'The Clock'. Hoe de nieuwe afleveringen van 'Tik Tak' er echt uitzien, kunnen de peuters en hun ouders zelf eindelijk ontdekken vanaf 2 september, alleen op Ketnet Junior.

Adil en Bilall: Tik Tak Two:


Jan Verheyen: Tik Tak 2.0.


Lukas Dhont: The Clock


'Tik Tak': vanaf maandag 2 september op Ketnet Junior
Vanaf maandag 2 september start op Ketnet Junior een nieuwe reeks van 'Tik Tak'. De legendarische kinderreeks die door Ketnet Junior in een nieuw maar vertrouwd jasje werd gestoken. Zowel ouders als Juniors kunnen vanaf volgende week genieten van vertrouwde elementen als het schaduwmeisje, het drinkmannetje en het 'Tik Tak'-huisje. Daarnaast zullen er ook nieuwe rubrieken en nieuwigheden te zien zijn in de reeks. Niet enkel in België zal de reeks op het scherm verschijnen ook in Nederland start de reeks dit najaar bij NPO Zappelin.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers