'America's Next Top' Model stopt ermee

zondag 18 oktober 2015

Na 22 seizoenen houdt 'America's Next Top Model' ermee op. Dat verklapt jurylid en presentatrice Tyra Banks op Twitter, zo schrijft HLN op zijn website.

 


'Het 22ste seizoen zou onze laatste moeten zijn. Ik denk echt dat het tijd is. Mogen jullie foto's voor altijd krachtig zijn', schrijft het voormalig model. Directeur van televisiestation The CW Mark Pedowitz bevestigt in een statement dat het programma ermee ophoudt. ' 'America's Next Top Model' was een succesvolle franchise voor twee televisiezenders, eerst op UPN en daarna op The CW. Het was niet alleen een kijkcijferhit maar ook een globaal fenomeen in de popcultuur.'

Banks is de enige die sinds het eerste seizoen te zien is in het programma. Ook andere beroemde ex-modellen waren door de jaren heen te zien als juryleden zoals Janice Dickinson en Twiggy. De show was heel bepalend voor de carrière van Banks. Zo was het de start van een uitgebreide televisiecarrière, zo had ze haar eigen 'The Tyra Banks Show' en sinds kort presenteert ze haar nieuwe talkshow 'FABLife'.

Op 4 december wordt de allerlaatste aflevering van het programma uitgezonden in de VS.

Bron: hln.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers