An en Dina stellen hun nieuwe boeren voor

donderdag 4 april 2019

Vanaf maandag 15 april stellen An Lemmens en Dina Tersago elke dag tussen 'VTM NIEUWS' en 'Familie' een boer voor die zal meedoen in het nieuwe seizoen van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'.

De missie is als vanouds dezelfde gebleven: vijf boeren in het buitenland aan een lief helpen. In het eerste seizoen leverde dat al enkele mooie verhalen op. Denken we maar aan Jan (Australië) en zijn Romina en boer Manu uit Zuid-Afrika die het geluk vond bij Hilde.


In de stukjes die vanaf 15 april op VTM te zien zijn, vertellen de boeren waar ze wonen, waar ze zich mee bezighouden en waar ze precies naar op zoek zijn. Meteen na de voorstelling kunnen de kijkers via mail of brief reageren als ze wel iets in de boer in kwestie zien.

Op paaszondag 21 april volgt nog een extralange kick-off aflevering op VTM.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers