Angèle komt dinsdag terug 'Thuis'

dinsdag 9 april 2019

Actrice Lut Hannes pikt vanaf dinsdagavond haar rol als Angèle in 'Thuis' terug op. Ze verdween een hele tijd uit de Eén-serie om de strijd aan te gaan tegen borstkanker. Hannes is al enkele weken terug aan het opnemen.

Angèle verdween halsoverkop naar de Ardennen. Dit tot groot verdriet van haar nieuw lief Eddy en haar zus Simonneke. De 'verdwijntruc' was echter nodig omdat bij actrice Lut Hannes borstkanker was vastgesteld. Goed een jaar na de diagnose keert ze nu terug in 'Thuis'.


De strijd tegen borstkanker van Lut Hannes is op 24 april ook te zien in een speciale aflevering van 'Buurman, Wat Doet U Nu?' met Cath Luyten. De special kadert in de aandacht die Eén schenkt aan het 30-jarige bestaan van de actie Kom Op Tegen Kanker.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers