Anissa Temsamani als eerste uit 'Sterren op de Dansvloer'

vrijdag 11 april 2008

Eerder deze week toonden de tien koppels hun versie van de Rumba of de Quickstep. Bij de ene ging dat beter als bij de andere. Niemand mocht op beide oren slapen, tot vrijdagavond. Pas tijdens de dance off werd bekend gemaakt welke twee koppels het tegen elkaar moesten opnemen. Dat waren deze week Roel Vanderstukken en Anissa Temsamani.

Na d

e live show van woensdagavond was vooral Elke Vanelderen zeer tevreden. Zij kreeg de meeste punten van de jury. Ook blije gezichten bij Antony Arandia en Tiany Kiriloff, zij stonden samen op de tweede plaats. Minder blij was Koen Crucke. Hij kreeg van de jury behoorlijk wat commentaar op zijn dans en daar kon hij absoluut niet mee lachen. Verrassend was dat Vlaanderen anders oordeelde dan de jury. Koen Crucke kreeg genoeg smsjes om rechtstreeks naar de volgende ronde te gaan. Hij was dan ook aangenaam verrast.

De kijkers konden meteen na de uitzending van woensdag beginnen smsen voor hun favoriete deelnemer. De twee koppels die de minste stemmen kregen van het publiek moesten het tegen elkaar opnemen in de dance off. Het slechte nieuws kwam er voor Roel Vanderstukken en Anissa Temsamani. Beide koppels deden nog een keer hun best, de rest was aan de jury. Zij beslisten wie van de twee de wedstrijd moest verlaten. Deze week was dat Anissa Temsamani.

Anissa danste voor een goed doel in Afrika. Heel veel geld heeft ze daarvoor niet kunnen inzamelen en dat vond ze wel jammer. Ze vindt het natuurlijk ook niet leuk om als eerste af te vallen maar gaf de jury wel gelijk in hun oordeel.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers