Anissa Temsamani danst bij vtm voor het goede doel

vrijdag 28 maart 2008

SP.a Vlaams parlementslid Anissa Temsamani gaat de vergoeding die ze ontvangt voor haar deelname aan de vtm-show 'Sterren op de dansvloer' investeren in een ontwikkelingsproject in Zuid-Afrika. Over welk project het precies gaat, wil ze nog niet kwijt.

Dat

zegt Temsamani op Actua-TV. Enkele weken terug was Temsamani met de Onderwijscommissie van het Vlaams parlement op bezoek in Zuid-Afrika. Daar heeft ze enkele onderwijsprojecten bezocht.

"Ik ga het geld gebruiken om sponsors aan te trekken om één van die projecten te ondersteunen." zo zegt Temsamani die bij Actua-TV te gast was in de Wetstraatcup. Wie niet kan wachten op de start van "Sterren op de dansvloer" kan nu al bij Actua-TV een voorsmaakje krijgen. Open VLD parlementslid Laurence Libert hield voor Actua-TV immers een videologboek bij van de studiereis in Zuid-Afrika. Daarop is te zien hoe, aangestoken door het Afrikaamse ritme, de deelnemers, waaronder dus Temsamani, zich aan een klein dansje wagen.

Het vierde en laatste deel van dit Actua-Logboek is dit weekend te zien op Actua-TV.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 3 (2008)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers