'anne Presenteert: de Idolen' succesvol van start in Sint-Niklaas

maandag 4 juli 2011

Gisteren was er de kick off van 'anne Presenteert: de Idolen', de tournee van de kandidaten van 'Idool 2011' doorheen het Vlaamse land. Vanaf 9u 's morgens stonden de eerste fans al klaar terwijl het podium werd klaargezet. Bij aanvang van het concert om 20u stonden naar schatting een kleine 5.000 toeschouwers voor het podium die met volle teugen genoten van de mini concertjes van Maureen, Kato, Manuel, Kristof en special guest Jonas die in z'n thuisstad mocht spelen.

Ook 'Idool 2007' Dean voegde er nog een mini concert aan toe, hij presenteerde er samen met ander anne-gezicht Jeroen Minnebo. Climax van de avond was ongetwijfeld het moment waarop hét Idool Kevin het podium opstapte onder massaal gekrijs en applaus. 'She's Got Moves' was maar één van de vele nummers die Kevin er bracht. De idolen zijn populairder dan ooit, dat is wel duidelijk. Duizenden mensen op de been brengen is geen evidentie, en toch stond de markt in Sint Niklaas naast de kermis afgeladen vol.

Vrijdag is er alweer een nieuwe editie, en deze keer in Blankenberge. Maureen, Kato, Manuel, Jonas, Kristof en Kevin zijn er uiteraard terug bij. Special guest is dan Falko die er zijn versie brengt van Kylie Minogue.


 

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers