Annemie Nijs wordt adviseur public affairs bij de VRT

dinsdag 21 augustus 2018

Vanaf nu, maandag 20 augustus, neemt Annemie Nijs de nieuwe rol van 'Adviseur Public Affairs' op bij de openbare omroep. In deze nieuwe functie, zal Annemie Nijs de contacten met alle stakeholders van de VRT ondersteunen.

In de eerste plaats met de Vlaamse overheid, maar ook met nationale en internationale mediaorganisaties, distributeurs en andere belangengroepen in de Vlaamse samenleving.

'De VRT heeft de opdracht om het Vlaamse media-ecosysteem te versterken. In het snel veranderende medialandschap en met het oog op een nieuwe beheersovereenkomst die tegen 2020 moet worden afgesloten, lijkt het mij evident dat we een goede relatie ontwikkelen met onze stakeholders. Annemie Nijs zal vanaf vandaag de VRT-directie ondersteunen in het onderhouden van de relaties met onze belangrijkste contacten', aldus Paul Lembrechts, CEO VRT.

Annemie Nijs werkte tien jaar lang als journaliste voor de nieuwsdienst van de VRT. Ze werkte mee aan binnen- en buitenlandse verslaggeving, en presenteerde verkiezingsshows en duidingsprogramma's waaronder 'Villa Politica'. Tot voor kort werkte Annemie als adviseur voor diverse politici van verschillende partijen.

'Ik ben enorm fier om terug voor de VRT te mogen werken. Ik ben trots op wat de Vlaamse openbare omroep elke dag presteert via alle sterke radio-, online- en televisieprogramma’s. Wat de VRT doet heeft een enorme impact op onze samenleving, ik ben blij dat ik vanaf nu terug mijn steentje daaraan kan bijdragen', aldus Annemie Nijs, adviseur Public Affairs VRT.

Persbericht VRT
http://www.vrt.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers