Anouk Mertens nieuwe COO van internationale Eleven Sports Group

zaterdag 17 november 2018

Eleven Sports heeft Anouk Mertens benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van de Eleven Sports Group. Anouk Mertens begon in oktober 2015 als Managing Director van Eleven Sports in België en Luxemburg.

De sportzender sloot onder haar leiding overeenkomsten af met alle operatoren in de markt, waardoor alle sportfans de drie kanalen van Eleven Sports kunnen bekijken.


In haar nieuwe rol als COO van de Eleven Sports Group zal Mertens onder andere de werking en budgetten van de verschillende Eleven Sports landen beheren en zorgen voor meer operationele synergieën. Daarnaast blijft ze ook Managing Director voor België en Luxemburg.

Eleven Sports Group COO, Anouk Mertens: 'De voorbije drie jaar heb ik als Managing Director in België en Luxemburg de kans gehad om met een fantastisch team een mooi en rendabele sportplatform te bouwen. De opstart en expansie van Eleven Sports heb ik van dichtbij kunnen volgen. Het zijn interessante tijden voor onze groep. Ik kijk in deze nieuwe rol enorm uit naar de toekomst die ons te wachten staat.'

Eleven Sports Group CEO, Marc Watson: 'Anouk heeft het de voorbije jaren fantastisch gedaan in België en Luxemburg. In een bijzonder korte tijd heeft ze de lokale business winstgevend kunnen maken. We zijn dan ook opgetogen dat we haar nu een nieuwe rol in ons internationale team kunnen aanbieden. Ze zal het ongetwijfeld fantastisch doen en veel kunnen bijdragen aan onze ambitie om wereldwijd het grootste sportplaftorm te worden.'

Voor Eleven Sports was Anouk Mertens Managing Director of Audiovisual bij Sanoma en maakte ze deel uit van de board van De Vijver Media. Daarvoor was ze gedurende zeven jaar VP of Television bij Telenet.

Persbericht Eleven Sports
http://www.elevensports.be

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers