Antwerpse regionale zender atv gaat (ver)bouwen

woensdag 13 april 2011

De Antwerpse zender atv geeft haar beide opnamestudio's momenteel een grondige facelift. Niet alleen de nieuwsstudio ondergaat een aantal opvallende wijzigingen; de huidige DAG-TV studio wordt ook volledig vernieuwd. Vanaf donderdagavond 14 april kan de kijker kennis maken met de vernieuwde nieuwsstudio. Daarin wordt heel wat aandacht besteed aan licht en kleur.

Zo wordt het mogelijk om elk programma, dat in deze studio wordt opgenomen, toch een eigen look mee te geven. De Schelde blijft, als visitekaartje van het Eilandje, in de meeste programma’s centraal in beeld.


Studio 2
De grootste veranderingen zullen te merken zijn vanaf maandag 25 april. Dan start atv met een gloednieuw dagprogramma, en dit vanuit een totaal vernieuwde studio. Waar de oude setting van 'DAG-TV' eerder een huiskamergevoel uitstraalde, zal de nieuwe studio er een stuk industriëler uitzien. Er wordt gebruik gemaakt van 4 verschillende sets, waaronder een nieuwsdesk en open keuken. Elk van de 4 modules kan, met behulp van extra decorstukken en aanpasbare LED-verlichting, apart gebruikt worden.

Zo zal atv deze studio ook kunnen inschakelen voor andere programma's, die in het najaar verwacht worden. Voor beide studio's tekende Deusjevoo, een jong en professioneel ontwerpbureau uit Houthalen.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers