Antwerpse zender atv geeft auto weg

dinsdag 9 november 2010

De Antwerpse regionale zender atv geeft een FIAT500 weg. Het station lanceert op woensdag 10 november de actie 'Zet atv op 8 en win een FIAT500'. Deelnemen aan de actie is eenvoudig. Iedereen die atv op positie 8 heeft staan of atv op 8 programmeert op zijn TV-toestel, kan een SMS met codewoord '8' sturen naar 6671 (€ 0,80/sms).

Wie aansluitend het antwoord op een schiftingsvraag het dichtst benadert en bij wie, na controle door atv, ook effectief blijkt dat atv op 8 staat, rijdt eind november naar huis met een gloednieuwe FIAT500.

Doel van de actie is om zoveel mogelijk Antwerpenaars te mobiliseren atv op 8 te zetten op hun TV-toestel: een positie, die onmiddellijk volgt op de belangrijkste Vlaamse nationale zenders.

Bij digitale kijkers van Telenet, is dit in de meeste gevallen reeds de standaard instelling. Belgacom TV-kijkers echter, vinden atv pas terug op positie 300. En bij heel wat analoge kijkers, is de positie van atv onlangs nog verschoven naar die van BBC2.

'We hebben aldus geen eenduidig zicht meer op waar onze zender nu exact geprogrammeerd staat. Dit maakt communicatie hieromtrent quasi onmogelijk. Met deze actie wil atv zijn positie als belangrijkste bron van regionale informatie, complementair aan de Vlaamse nationale zenders, onderstrepen. atv biedt nieuws en randprogrammatie met een Antwerpse insteek en is dan ook een perfecte aanvulling op de nationale zenders. atv verdient dan ook zijn plaats naast de Vlaamse nationale zenders', zo zegt marketingverantwoordelijke Mieke Spoormans.

De wedstrijd 'Zet atv op 8 en win een FIAT500' loopt van woensdag 10 tot en met woensdag 24 november. De FIAT500 is van 12 tot 24 november in de Shopping Stadsfeestzaal te bewonderen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers