Astrid Bryan geheim wapen voor 'Dansdate'-koppel Lau en Roos

dinsdag 4 november 2014

De volgende aflevering van 'Dansdate' (VTM) wordt alvast Amaaazing. Astrid Bryan zal namelijk haar broer Laurens en zijn vriendin Roos komen toejuichen.

Het nieuwe VTM-programma 'Dansdate' verwacht deze vrijdag één van de populairste BV's als gast. Astrid Bryan vliegt namelijk van Hollywood over om voor haar broer te supporteren.


Laurens maakte samen met zijn vriendin Roos tot nu toe nog geen goede indruk in het dansprogramma waar bv-koppels het tegen elkaar opnemen. Het prille koppel belandde op de laatste plaats met een moderne dans. Deze week hopen ze alvast beter doen door meer te oefenen, maar dus ook door Astrid en haar fans op te trommelen. Verder zal Astrid Bryan in de loop van deze week ook nog haar nieuwe collectie promoten.

'Dansdate' ging vorige week vrijdag nog maar net van start. Vanaf deze week kunnen de kijkers stemmen om hun favoriete koppel  in de competitie te  houden. Grote favoriet is het alom bekende koppel Kevin Janssens en Josje Huisman, dat ook de eerste aflevering meteen won.

Bron: nieuwsblad.be


Lees ook:
Foto's eerste 'Dansdate' nu online!
dansdate

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers