Axeela, Petra, Tisha en Yass rechtstreeks naar halve finale 'Eurosong 2014'

zondag 9 februari 2014

In de tweede aflevering van 'Eurosong 2014' op zondag 9 februari probeerden de laatste vijftien kandidaten met een zelfgekozen Songfestivalliedje de experten te overtuigen van hun zangtalent.

Axeela, Petra, Tisha en Yass halen de laatste vier rechtstreekse tickets voor de halve finale binnen. Mr Jones, Bandits, Day One en Sil krijgen volgende week zondag 16 februari een herkansing in de callback.


In de callback, de eerste liveshow van 'Eurosong 2014', verwelkomen Eva Daeleman en Peter Van de Veire ook de vier herkansers uit de eerste castingaflevering: Joyce, White Bird, Jessy en 2 Fabiola ft.Loredana. De acht strijden tegen elkaar om de laatste vier tickets voor de halve finales. In totaal gaan twaalf artiesten door naar de halve finales.

In drie halve finales, vanaf 23 februari live op Eén, zingen telkens vier kandidaten voor het eerst hun song voor Denemarken. Deze song wordt hen toebedeeld door de experten Bart Peeters, Piet Goddaer en Jef Martens. Ruslana vervoegt vanaf de liveshows de drie heren in het expertenteam. Het orgelpunt van 'Eurosong 2014'  is een grootse finaleshow in het Sportpaleis op zondag 16 maart waar de zes beste acts het tegen elkaar opnemen.

DOSSIER: Eurosong 2014

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers