Baba Yega onder dak bij Studio 100

dinsdag 27 november 2018

Gert Verhulst kondigde vandaag groot nieuws aan bij Studio 100: voortaan zal niemand minder dan Baba Yega deel uitmaken van de Studio 100-familie!

Gert Verhulst: 'We hebben met Baba Yega samengewerkt voor de remix van het Ploplied in 2017 en daarbij voelden we een echte klik. Sindsdien zijn we elkaar blijven volgen en hebben we elkaar beter leren kennen. Al snel werd duidelijk dat de Baba’s perfect passen binnen Studio 100. We zijn erg onder de indruk van hun talent en zijn ervan overtuigd dat de combinatie van dat talent met onze kennis en ervaring voor vuurwerk zal zorgen! We hebben dan ook vele plannen met Baba Yega.'


'We starten meteen met een knaller want de Baba’s treden op 1 en 2 december op tijdens de Grote Sinterklaasshow, hét jaarlijkse familiefeest van Studio 100.  Daarnaast zijn er ook heel wat online plannen en werken we aan een zomersingle.'

Het is dus uitkijken naar volgend weekend, wanneer Baba Yega tijdens de Grote Sinterklaasshow het Sportpaleis uit zijn dak zal laten gaan! Vanaf nu is Baba Yega ook te boeken via Studio 100.

Baba Yega
In 2016 won Baba Yega de talentenjacht 'Belgium's Got Talent'. Ze werden tweede in 'Das Supertalent', de Duitse 'Got Talent'-variant. In 2018 namen ze ook deel aan 'Britain's Got Talent' en eindigden uiteindelijk in de halve finale. In 2018 brachten ze een film en een strip uit.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers