Bart Peeters nieuwe coach 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 21 mei 2015

'The Voice van Vlaanderen' verwelkomt in het vierde seizoen een nieuwe coach op de draaistoelen. Niemand minder dan Vlaanderens topmuzikant Bart Peeters zal samen met Natalia, Koen Wauters en Bent Van Looy de coaching van de talenten op zich nemen.

De 'Voice'-talenten kunnen in het vierde seizoen van 'The Voice van Vlaanderen' dus opnieuw rekenen op de allerbeste begeleiding.


Dat er muziek door de aderen van Bart Peeters giert, is een publiek geheim. Met The Radios werd hij wereldberoemd in Vlaanderen en ver daarbuiten, en ook solo rijgt hij de hits aan elkaar. Bart Peeters schuimde de voorbije jaren verschillende festivals af en kwam vorig jaar na een lange rustpauze terug met een nieuw album Op de Groei, waarmee hij platina behaalde. De Vlaamse zanger weet als geen ander zijn publiek te entertainen en elk podium in vuur en vlam te zetten. Entertainment en vuurwerk is ook wat hij bij de nieuwe lichting Voice-kandidaten hoopt te zien.

'Ik ben me sinds 2000 steeds meer gaan bezighouden met de productionele kant van de muziek. Vooral voor mijn eigen muziek', aldus Bart Peeters. 'Het was een stille droom om jonge getalenteerde mensen te kunnen begeleiden. Ik loop waarschijnlijk vooruit op de feiten, maar laat me reclame maken voor mezelf als coach. Om het met Regi's woorden te zeggen: ik beschik over een topteam. Mijn ultieme ambitie is zonder twijfel om iemand zo te begeleiden dat hij of zij ook een carrière kan uitbouwen na de finale van 'The Voice van Vlaanderen'.'

Natalia keert in het vierde seizoen van 'The Voice' terug als coach, nadat ze vorig seizoen aan zich voorbij liet gaan omwille van andere plannen. Het is om diezelfde reden dat Regi en Axelle Red moeten afhaken voor een nieuwe 'Voice'-reeks. 'The Voice van Vlaanderen' lokte vorig jaar wekelijks bijna een miljoen kijkers – 963.529 om precies te zijn, goed voor een marktaandeel van 44,5% (VVA 18-54, alle cijfers live +6) – naar het televisiescherm. De concrete uitzenddatum van het nieuwe seizoen wordt later bekendgemaakt.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers