Bartel Van Riet dit najaar te zien op VIER

woensdag 27 juli 2016

Bartel Van Riet zal dit najaar te zien zijn op VIER, als gastheer van het splinternieuwe verbouwprogramma 'Ons Eerste Huis'. Dat programma wordt de Vlaamse versie van Our First Home, een tv-succes in Nieuw-Zeeland.

In 'Ons Eerste Huis' krijgen drie jonge koppels, die elk gesteund worden door een duo van ouders of schoonouders, tien weken verbouwtijd aan hun eigen huis. Wekelijks komen experts de verbouwingen evalueren. Het koppel dat aan het einde van de verbouwingen de grootste meerwaarde voor hun huis heeft gerealiseerd, wint €150.000 euro. Verliezers zijn er bij dit programma niet, want de koppels verbouwen en verfraaien hun eigen eigendom.


De opnames voor 'Ons Eerste Huis' starten nog deze zomer en daarbij zal ook Bartel zelf mee aan de slag gaan, om de koppels die even in de miserie zitten, een handje toe te steken. Want verbouwen met je (schoon)ouders, dat loopt niet altijd van een leien dakje.

'Ons Eerste Huis', dit najaar op VIER.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers