Begijn Le Bleu bakt dit najaar taart in 'Taarten van Begijn'

donderdag 10 juli 2014

Begijn Le Bleu, ook gekend als 'Foute Vriend', neemt dit najaar de fakkel over van Staf Coppens in het VTMKZOOM-programma 'Taarten van Begijn'.

In dit programma zal Begijn er elke week op uittrekken om samen met kinderen een taart te bakken, die hiermee iemand willen verrassen. Hij volgt hiermee Staf op, die vorig najaar 'Taarten van Staf' presenteerde.



Begijn Le Bleu: 'Ik heb er echt enorm veel zin in om me in dit feelgood verhaal te storten. Waar ik bij 'Foute Vrienden' eerder haantje de voorste speel, kijk ik er naar uit om in 'Taarten van Begijn' vooral te luisteren naar de bijzondere verhalen van de kinderen. Dat kan volgens mij zeker met een gezonde portie humor, maar ik denk dat we vooral moeten beseffen dat kinderen van nu best mondig zijn en vaak heel verstandig omgaan met moeilijke situaties. Ik zal er dan ook alles aan doen om samen met hen mooie taarten te maken voor mensen die ze graag in de bloemetjes willen zetten.'

Begijn lanceert meteen een oproep voor alle kinderen tussen 9 en 13 jaar die graag een taart willen bakken voor iemand en daar een goede reden voor hebben. Ze kunnen zich vanaf nu inschrijven via vtmkzoom.be. Begijn zal telkens langsgaan bij de kinderen thuis en samen met hen hun ideale verrassingstaart maken.

Jonas Boets, netmanager VTMKZOOM: 'Vorig najaar hebben we 'Taarten van Staf' gelanceerd en dat was meteen een groot succes. Staf heeft zo’n geweldige manier van omgaan met kinderen, waardoor  hij ze op een positieve manier hun verhaal laat vertellen tijdens het bakken van een taart. We willen hem dan ook heel hard bedanken om het programma op poten te zetten. Ik ben blij dat we met Begijn een waardige opvolger hebben gevonden. Begijn zal voor kinderen een soort grote broer zijn tegen wie ze alles kunnen zeggen, en waar ze ook eens mee kunnen lachen. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat er opnieuw mooie verhalen én taarten zullen gemaakt worden.'

Interesse om een taart te bakken? Schrijf je nu in via vtmkzoom.be.

'Taarten van Begijn', dit najaar bij VTMKZOOM.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers