Bekende koppels gaan op 'Dansdate' bij VTM - FOTO'S

vrijdag 26 september 2014

Glitter, glamour en relaties komen samen in de gloednieuwe entertainmentshow 'Dansdate'. Bekende Vlamingen nemen het samen met hun echte liefdespartners tegen elkaar op in een uitdagende danswedstrijd, gepresenteerd door Niels Destadsbader.

De deelnemende liedesparen zijn: Bieke Ilegems en Erik Goossens, Veerle Dobbelaere en Alain Bokken, Allison Scott en Sean Dhondt, Freya Piryns en Willem-Frederik Schiltz, Josje Huisman en Kevin Janssens en ten slotte Roos Vandekerckhove en Laurens Nuyens.


Deze zes koppels starten samen aan de aftrap van het dansparcours dat in totaal zes weken lang duurt. De bekende koppels tonen het beste van zichzelf op de dansvloer in een aantal moeilijke choreografieën, die worden aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de vakjury en de kijker. Van bollywood en breakdance over hiphop en jazz naar ballroom,… alle dansstijlen komen aan bod mét aangepaste look en kledij.

Meer dan dansen alleen
Tijdens de wekelijkse liveshows tonen de koppels het eindresultaat, maar ook de weg daar naartoe komt uitgebreid aan bod. De cameraploeg duikt in de leefwereld van de koppels en ook tijdens de danstrainingen wijkt de cameraploeg geen moment van hun zijde.

Al snel wordt duidelijk dat ieder koppel er op een heel eigen manier mee omgaat om iedere weekopnieuw uit te blinken op de dansvloer. Dat kan ook niet anders met de uiteenlopende profielen van de deelnemers: acteurs, muzikanten, politici, reality-sterren, presentatoren,… Sommige koppels zijn al jaren samen zijn, anderen genieten nog volop van de prille liefde. Er zijn echtparen die al enige levenservaring en veel kinderen hebben, maar ook jonge en nieuwe bekende gezichten. Kortom: allesoorten relaties zijn vertegenwoordigd in 'Dansdate'.

Niels Destadsbader presenteert
Het gloednieuwe dansprogramma wordt gepresenteerd door de eveneens gloednieuwe VTM-presentator Niels Destadsbader. Gedurende zes weken staat hij de kijker te woord tijdens deze entertainmentshow en begeleidt de koppels doorheen dit uitdagende parcours.

Niels Destadsbader: 'We zullen week na week zien wat het doet met de koppels om samen
verschillende dansstijlen aan te leren. De kijkers leren de koppels kennen zoals ze hen nog nooit gezien hebben.'

'Dansdate', vanaf vrijdag 31 oktober zes weken lang bij VTM.

Foto's van op de voorstelling van 'Dansdate' vind je HIER.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers