Bekijk alle afleveringen van 'Over Water' in één keer

dinsdag 18 december 2018

Eén wil de talrijke kijkers van 'Over Water' verrassen met een eindejaarsgeschenk. De eerste week van de Kerstvakantie zijn alle afleveringen van 'Over Water' beschikbaar via Telenet, Proximus en VRT NU.

Vlaanderen heeft afgelopen zondag massaal afgestemd op de langverwachte psychologische dramareeks van Eén. Met 1.112.485 keken ze zondag naar de eerste aflevering van 'Over Water'. 'Bij Eén willen we de kijkers bedanken door hen een week lang alle afleveringen aan te bieden', zegt Olivier Goris, netmanager van Eén. 'De kerstvakantie is namelijk een ideale periode om samen thuis warme momenten te beleven. Bijvoorbeeld door samen de afleveringen van 'Over Water' na elkaar te bekijken. Wie wil die kan 'Over Water' bekijken wanneer hij of zij het wil.'


Hiermee geeft Eén een antwoord op de groeiende vraag van het publiek om te kijken naar Eén-programma’s waar en wanneer zij willen. 'Je voor televisie zetten wanneer er iets spannends of relevant te zien is, blijft ontzettend populair. Dat bewijzen de kijkcijfers van afgelopen zondag', zegt Olivier Goris. 'Tegelijkertijd willen onze kijkers series ontdekken waar en wanneer ze dat willen. Vlaamse topkwaliteit als 'Over Water' willen we op de best mogelijke manier aanbieden. De reacties op de eerste aflevering van 'Over Water' zijn overweldigend. De fans moeten nu niet langer wachten en kunnen de volledige reeks ontdekken tijdens de eerste week van de kerstvakantie, dankzij onze partners Telenet en Proximus. We zijn super benieuwd naar de reacties op dit cadeautje.'

De volledige reeks van 'Over Water' zal beschikbaar zijn na de 2de aflevering op 23 december tot en met 31 december via Telenet, Proximus en VRT NU. Uiteraard zal er elke week op zondagavond op Eén zoals gepland een nieuwe aflevering van 'Over Water' te zien zijn.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Met een wisselende, en voor wie nog durft, terugkerende gast aan tafel bespreekt het trio zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside', om 21.35 uur op SBS6.

Dossiers