Belgacom diende bod in bij Jupiler Pro League

vrijdag 16 mei 2014

In het kader van de verlenging van de tv-rechten van de Jupiler Pro League, konden ge´nteresseerden een bod uitbrengen op donderdag 15 mei 2014.

Belgacom heeft haar steun aan het Belgische voetbal herbevestigd door een bod in te dienen waarbij elke supporter toegang krijgt tot alle wedstrijden van de Jupiler Pro League, en dit ongeacht zijn operator.


Belgacom voorstander van voetbal voor iedereen
Zoals in februari al aangekondigd, pleit Belgacom voor een niet-exclusief model, waarbij alle voetbalfans de eerste klasse op hun tv kunnen volgen, ongeacht hun operator, en tegen voorwaarden die voor iedereen toegankelijk zijn. Om dit 'voetbal voor iedereen' zo concreet mogelijk te maken, heeft Belgacom op donderdag 15 mei een bod aan de Pro League overgemaakt. Met deze keuze om een bod over te maken wil Belgacom de neutraliteit van het voetbalaanbod waarborgen en het voetbal zo breed mogelijk toegankelijk maken.

Belgacom, fan van het Belgische voetbal
Na de lancering van Belgacom TV in 2005 had het Belgische voetbal altijd al een centrale plaats in het aanbod van Belgacom. Belgacom heeft overeenkomsten met de Jupiler Pro League gesloten om talrijke wedstrijden uit te zenden via haar kanaal Belgacom 11. Bovendien steunt Belgacom sinds meer dan twintig jaar de Rode Duivels en diverse clubs in België in de Belgacom League (tweede klasse).

Met het uitbrengen van een bod op de tv-rechten van de Jupiler Pro League voor de drie komende seizoenen wil Belgacom alle spelers van het Belgische voetbal blijven steunen door de Pro League en de clubs een succesvol voortbestaan op lange termijn en een betere zichtbaarheid te garanderen.


Lees ook:
Telenet, Belgacom en Voo willen front vormen voor voetbalcontract
Persbericht Belgacom
http://www.belgacom.be

DOSSIER: Uitzendrechten voetbal 2014-2017

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers