'Belgacom League', de nieuwe 2e klasse, gratis te bekijken op Belgacom 11

donderdag 16 augustus 2012

Op 22 augustus 2012 start het voetbalkampioenschap in tweede klasse, met Belgacom meer dan ooit als officiële partner: deze competitie heet voortaan de 'Belgacom League'. Alle klanten van Belgacom TV kunnen de twee topmatchen van elke speeldag van het kampioenschap gratis en exclusief bekijken op Belgacom 11.

Het beste van de 'Belgacom League' exclusief en gratis op Belgacom 11
Belgacom heeft vorig seizoen de kwaliteit van het voetbalkampioenschap van de tweede klasse weten te waarderen, via de sponsoring en met de uitzending van de thuiswedstrijden van Royal Antwerp FC, Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen, en van de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Belgacom kon met succes haar nationale voetbalaanbod van BelgacomTV verrijken met wedstrijden uit de eigen streek in deze fel betwiste competitie. Op basis van deze ervaring besliste Belgacom haar partnerschap uit te breiden tot alle ploegen van de tweede klasse en er de 'titelsponsor’ van te worden. Dankzij deze samenwerking kunnen de Belgacom TV-klanten de beste wedstrijden van deze competitie exclusief en gratis bekijken op Belgacom 11.
 
Guido De Croock, voorzitter tweede klasse: 'Onze liga prijst zich gelukkig dat we met Belgacom een enthousiaste commerciële partner gevonden hebben, die onze liga de nodige uitstraling zal geven en onze clubs meer in de kijker plaatst. De liga dankt Belgacom nu al voor dit project. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ligaclubs hierdoor beter bekend zullen worden bij het grote publiek. De uitbouw van onze clubs en van het voetbal in het algemeen zullen er wel bij varen. Het Belgacom project geeft aan onze liga de wind in de zeilen.'
 
Bruno Chauvat, Executive Vice-President Strategy & Content bij Belgacom: 'We zijn heel tevreden dat we nauwer kunnen samenwerken met de clubs van tweede klasse, nu omgedoopt tot de Belgacom League. Vorig seizoen hebben onze Belgacom TV-klanten deze spannende competitie met genoegen kunnen (her)ontdekken. Zij konden de verbeten strijd om op te klimmen naar eerste klasse ook achter de schermen volgen dankzij de realityreeks 'Op weg naar eerste'. Gezien het enthousiasme van onze klanten voor deze competitie en omdat we de clubs van tweede klasse meer visibiliteit willen geven bij het grote publiek, was het logisch dat Belgacom het avontuur zou voortzetten door nog een stap verder te gaan: officiële partner worden en, tot grote vreugde van de supporters, gratis matchen uitzenden van alle clubs.'
 
Van lokaal tot internationaal voetbal: het voetbal dat u graag ziet, ziet u op Belgacom TV
 Belgacom TV wil zijn abonnees-voetballiefhebbers de sterkste emoties laten beleven, via wedstrijden van clubs uit hun streek of van de grootste Europese clubs. Naast het internationale voetbalaanbod (UEFA Champions League, de eerste klasse in Spanje en Portugal en de Spaanse beker), breidt Belgacom haar nationale voetbalaanbod (vijf wedstrijden van de Jupiler Pro League) vandaag verder uit met het beste van de lokale competitities (tweede klasse, die voortaan als 'Belgacom League' door het leven gaat).


Persbericht Belgacom
http://www.belgacom.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier
belgacomleague

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers