Belgacom TV krijgt speciale vermelding

vrijdag 10 november 2006

Op de uitreiking van de World Communication Awards in Londen op 9 november 2006 heeft Belgacom TV een speciale vermelding ontvangen in de categorie 'Best Changemaker Award'.

O


ok dit jaar wist Total Telecom de grote tenoren uit de telecomwereld samen te brengen voor de uitreiking van de World Communication Awards.Belgacom TV werd uitgekozen door een jury samengesteld uit experts van de sector en gespecialiseerde journalisten. De juryleden hebben hun beslissing gestaafd met het argument dat 'Belgacom TV een nieuwe weg heeft geopend en voor dynamiek op de markt heeft gezorgd in een land waar de penetratiegraad van de kabel heel hoog ligt', meteen een erkenning van de innoverende aanpak van Belgacom op het vlak van producten en diensten.

Deze vermelding houdt niet alleen een beloning in voor het product, maar ook voor de vele teams die gedurende iets meer dan een jaar hebben meegewerkt aan de lancering van Belgacom TV. Sindsdien heeft Belgacom TV het ene succes na het andere geboekt. Het was de eerste op de markt met de uitzending van alle matchen van de Jupiler League via de zender 11, die zich toespitst op het Belgische voetbal. Er is bovendien een basisboeket beschikbaar dat niet minder dan 78 zenders bevat, naast gesegmenteerde boeketten en video on demand (VOD).

Eind september 2006 had Belgacom TV met 102.971 klanten de doelstellingen voor het volledige jaar overtroffen.

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

Heb jij onze nieuwste toepassingen al ontdekt? Zin in een screensaver of de handige TV-Visie Toolbar? Of wil je weten hoe je naar TV-Visie WAPt? Bekijk dan deze pagina!

Persbericht Belgacom TV
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers