Belgacom TV lanceert betaalboeket voor homo's

zaterdag 17 mei 2008

Belgacom TV lanceert deze week een betaalboekket dat zich specifiek richt op de gay community. Het boeket bevat drie zenders en kost in totaal 14,95 euro per maand. De eerste zender is het Nederlandse Man-X.

M


an-X zendt de beste homo-erotische films uit tussen middernacht en 6 uur 's ochtends. De dagelijkse programmatie bevat ook thema-avonden rond evenementen of grote filmsterren uit het genre.

De tweede zender is Out TV. Out TV biedt een brede programmering waarbij de levensstijl en belevingswereld van de gay-man in alle facetten centraal staat. Een weerspiegeling van de veelzijdigheid aan mensen, interesses, smaken en levensstijlen van de homoseksuele gemeenschap.

Tot slot is er ook TMF Dance, een zender met veel clubmuziek, DJ's, dance en disco.

Daarnaast werd ook de zender National Geographic HD toegevoegd aan het onlangs gelanceerde HD-pakket. NGC wordt zo de achtste zender in dat boeket.

Bron: Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers