Belgacom TV lanceert drie nieuwe interactieve zones

donderdag 19 februari 2009

Het video-op-aanvraag-aanbod wordt steeds meer uitgebreid. Op 23 februari lanceert Belgacom TV drie nieuwe interactieve zones die de abonnees zullen helpen om nog vlotter hun weg te vinden in het aanbod. Belgacom TV heeft er alweer een paar nieuwe zenders bij (MTVN HD, Télé Melody...) en ook de op aanvraag-catalogus blijft groeien.

D


ankzij afspraken met topdistributeurs zoals Warner, Universal, Sony, Disney, Fox, enz. vindt de kijker elke dag nieuwe films, series, documentaires en concerten in digitale kwaliteit of - volledig exclusief - in HD.

Voor een vlotter overzicht van wat er te zien is en wanneer, kunnen de klanten voortaan met één druk op de blauwe knop van de afstandsbediening het hele aanbod raadplegen in het interactieve menu. Het aanbod is bovendien ook te bekijken op de vernieuwde website.

Twee jaar geleden kwam Belgacom TV met Belgacom Zoom op de proppen. Deze zender, die ook in het VOD-aanbod zit, zet een selectie van series, films en documentaires uit de op-aanvraag-catalogus in de kijker. De klanten krijgen ook al een jaar het Belgacom TV Magazine in de brievenbus met daarin al het laatste nieuws over wat er op Belgacom TV te zien is.

Om de catalogus nog vlotter toegankelijk te maken, lanceert Belgacom TV op 23 februari drie nieuwe interactieve 'zones':

•          Belgacom Première
•          Belgacom Family
•         Belgacom Adrenaline

De drie zones zullen beschikbaar zijn op de kanalen 9, 10 en 12. In elke zone worden dagelijks vier verschillende films uit de catalogus voorgesteld. Belgacom Première voor de nieuwste films, Belgacom Family voor gezinsfilms en Belgacom Adrenaline voor actiefilms. Van elke film worden fragmenten van een paar minuten getoond.
Via de rode knop van de afstandsbediening is het dan mogelijk om de film in kwestie volledig te bekijken.
De Zones zijn gratis voor alle klanten - betalen doen ze uiteraard alleen voor de films die ze willen zien.

Persbericht Belgacom
http://www.belgacomtv.be

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers