Belgacom TV lanceert extra zenderpakketten

maandag 1 oktober 2007

Belgacom TV heeft zijn langverwachte extra zenderpakketen gelanceerd. Vanaf 1 oktober kunnen de Belgacom-kijkers een abonnement nemen op het Select - of het Movies & Sports - pakket.

S


elect is een pakket bestaande uit 11 zenders gericht op de kids, muziek en educatie. Voor 14,95 euro per maand krijgen de abonnees de zenders Nick Toons, Nick Jr., Nick Hits, Jetix, TMF Party, MTV Brand New, Mezzo, Nat Geo Wild, The History Channel, EXQI en Hallmark.

Movies & Sports is een pakket bestaande uit 8 sport- en filmzenders. Ook dit pakket kost 14,95 euro per maand en bestaat uit NASN, Motors TV, MultiLive, 13th Street, Sci Fi Channel, MGM Channel, actionNow! en Dorcel TV.

Met Nick Toons en Nick Hits biedt Belgacom bovendien twee zenders aan die nog niet eerder in Vlaanderen beschikbaar waren. Nick Toons zendt continu de beste tekenfilms en cartoons uit de Nickelodeon-catalogus uit. Overdag brengt Nick Toons Nederlands ingesproken versies, 's avonds zijn er voor de meer volwassen kijkers originele versies met ondertiteling.

Nick Hits is de eerste muziekzender van Nickelodeon. De zender brengt muziekclips voor de 5- tot 15-jarigen. Aanstootgevende videoclips worden vanzelfsprekend niet getoond op deze muziekzender die dus uitsluitend gericht is op de kinderen.

Als extraatje zal Belgacom de zenders 13th Street en Sci Fi Channel tot eind dit jaar gratis aanbieden aan al haar Classic+ abonnees.

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers