Belgacom TV weigerde VTMkerst

vrijdag 3 november 2006

Gisteren geraakte bekend dat VTM en Telenet op 2 december starten met het tijdelijk digitaal kanaal VTMkerst. Enkele maanden na VTMzomer via Belgacom TV is Telenet nu de bevoorrechte partner. Het kerstkanaal was echter ook aangeboden aan Belgacom, maar die weigerde het aanbod.

N


a de goede samenwerking voor VTMzomer bood de VMMa zijn digitaal kerstproject ook aan Belgacom TV aan, maar de telecomreus hapte niet toe. 'VTMzomer was een geslaagd proef', zegt Belgacom-woordvoerder Jan Margot in De Standaard. 'Maar bij zoiets moet je goed kunnen argumenteren waarom je mee zou werken en tegen welk prijs'. Belgacom heeft daarom een kosten-batenanalyse opgemaakt en op basis daarvan de knoop doorgehakt.

Telenet had deze keer wel meer interesse. Het zomerkanaal leek voor hen niet het beste moment omdat de mensen dan niet zoveel voor hun televisietoestel zitten. 'Met VTMkerst doen we een goede investering', aldus Telenet.

Bron: De Standaard

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers