'Big Brother': TV-Visie sprak met de mama van Virginie

zaterdag 31 maart 2007

Ook de moeder en zus van Virginie stonden donderdagavond op de 'Big Brother'-weide om het hele gebeuren live te volgen. TV-visie was benieuwd hoe zij 'Big Brother' beleven.

<


STRONG>Als ik vraag wie zal winnen gaat u Virginie zeggen, dus zal ik maar meteen vragen waarom ze gaat winnen…
Marie (mama van Virginie) : "Omdat ze het spel uitstekend meespeelt. Ze gaat er volledig voor. En wat die leugendetector ook beweert, het klopt niet. Ik ben er zeker van dat Virginie niet liegt over de dingen die haar gevraagd worden in het huis. Ze heeft altijd al de waarheid gesproken. Volgens mij manipuleert 'Big Brother' die detector om de spanning in het spel te houden."

Hoe reageerde u toen Virginie vertelde dat ze ging deelnemen aan 'Big Brother'?
"Eerst was ik niet al te enthousiast. Maar nu ze in het huis zit steun ik haar volledig. Ik ben er ook zeker van dat ze er vanavond niet gaat uitliggen. Ze heeft misschien een beetje het voortouw genomen toen beslist moest worden wie er vorige maandag het huis uit moest (Mutz) maar dat komt omdat de rest zo onverschillig bleef. Er kwam geen reactie, dus heeft zij een beslissing moeten nemen."

Ook zus Laura (11) vindt het erg leuk dat haar zus in het 'Big Brother'-huis zit. "Het was wel een verrassing voor mij want Virginie had het mij niet verteld. Plots zat ze in het huis. Ik hoop dat ze gaat winnen. Virginie gedraagt zich in het huis net zoals thuis."

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers