Bijzondere nieuwe gezichten in 'Tegen de Sterren Op'

donderdag 18 januari 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Seizoen 8 van 'Tegen de Sterren Op' staat voor nieuw imitatietalent: naast Louis Talpe doen immers ook Ilse De Koe, Jonas Van Thielen en Robrecht Vanden Thoren hun intrede.

Louis Talpe wordt door de meeste kinderen - en moeders – nog steeds herkend als Mega Toby uit Mega Mindy, maar de acteur kende ook al verschillende successen als stervoetballer Roel Thevenage in 'Spitsbroers', als love interest van Clara Cleymans in 'De Ridder', is in Nederland bekend als Mike Brandt in de soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en hij wist ook al meermaals het witte doek te veroveren met o.a. een rol in 'Wat Mannen Willen'.


Bij 'Tegen de Sterren Op' vertolkt Louis onder andere de Nederlandse voetbalcommentator Jan Mulder, de helft van de Boxy broers, Vlaanderens tv-lieveling James Cooke en VRT's Amerika-specialist en reporter Björn Soenens.

Jonas Van Thielen
Jonas Van Thielen studeerde in 2008 af aan het Lemmensinstituut in Leuven waarna hij de 'Two year Acting Course' volgde aan de London Academy of Music and Dramatic Art. Daarna ging hij aan het werk als theateracteur en ondertussen was hij ook al te bewonderen op het televisiescherm in o.a. '16+', 'Ten Oorlog', 'Vriendinnen' en als rasechte versierder in 'Mag Ik U Kussen?'.

Jonas leeft zich bij 'Tegen De Sterren Op' helemaal in in de rollen van politici Ben Weyts en Wouter Van Besien, comedytalent Urbanus en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un.

Ilse De Koe
Ilse De Koe studeerde drama en theaterkunsten aan het Conservatorium van Gent en is verbonden aan het theatergezelschap Studio Okra. Op het scherm was ze al te zien in TV-reeksen zoals 'Kafka', 'Quiz me Quick', 'Café Derby' en 'Bevergem'.

In 'Tegen de Sterren Op' persifleert Ilse onder andere Nathalie Meskens in 'De Laatste 24 Uur' en zangeres én yoga goeroe Ingeborg.

Ook Robrecht Vanden Thoren, bekend van 'Wat Als?', 'Hasta la Vista' en 'Aanrijding in Moscou', duikt binnenkort op op de set.

En uiteraard hebben ook de andere 'TDSO'-acteurs de afgelopen maanden niet stilgezeten en hebben zij weer een heleboel nieuwe bekende Vlamingen geanalyseerd en gepersifleerd. Zo gooit ook 'Tegen De Sterren Op' Axel Daeseleire (Ivan Pecnik) tussen de daklozen, recenseren de Boxy’s (Louis Talpe en Guga Baúl) bekende kookboeken, leert kijkend Vlaanderen alles over seks door dokter Bea (Nathalie Meskens), verkent Cathérine Moerkerke (Clara Cleymans) nieuwe, onbereikbare werelden en laat Jeroom (Jonas Van Geel) zich ook bij VTM van zijn grappigste kant zien.

Ook dit jaar komen weer een heleboel échte bekende Vlamingen langs. Zo komt de Tête à Tête rubriek terug waarin een politicus of andere bekende kop tegenover zijn komisch evenbeeld komt te zitten voor een diepte-interview, met nieuwe spannende onthullingen tot gevolg. Geen tv-programma is veilig en geen enkele nieuwbakken tv-persoonlijkheid laat 'Tegen de Sterren Op' onaangeroerd, u bent gewaarschuwd.

'Tegen De Sterren Op', vanaf donderdag 1 februari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers