Binnenkort op Canvas: 'Olalala' met Siska Schoeters

vrijdag 28 februari 2014

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters maakt binnenkort haar tv-debuut op Canvas als presentatrice van de geestige popquiz 'Olalala'.

'Olalala', zeer geschikt voor een breed publiek, is een geestige en niet zo ernstige popquiz  met een hoek af, waarin twee teams van twee spelers proberen vragen te beantwoorden en opdrachten tot een goed einde te brengen. Enige kennis van popmuziek  is handig, maar een beetje zin voor improvisatie kan ook wonderen doen. De kandidaten kunnen uit de muziekwereld komen, maar het kunnen net zo goed comedians, acteurs en andere verrassende persoonlijkheden zijn. De teams quizzen voor de eer, want  deelnemen is hier belangrijker dan winnen.


In elke van de 13 afleveringen daagt Siska haar teams uit in vijf spelrondes. Naast de vragen spuit 'Olalala' uiteraard ook graag popweetjes die de oren van de kijkers zullen dàen flapperen.

'Olalala' wil de kijkers na een zware dagtaak een toffe ontspanning bezorgen. De kandidaten zorgen er samen met Siska Schoeters voor dat Olalala een plezante rondleiding wordt door de gangen van ons collectief muzikaal geheugen. Onderweg zal er uiteraard al eens gelachen worden.

Voor Siska Schoeters, die iedereen kent als radiostem, is 'Olalala' haar televisiedebuut.

'Olalala', vanaf woensdag 12 maart om 20.40 uur op Canvas.

DOSSIER: Het tv-voorjaar van 2014

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers