'Blind Date' komt terug!

maandag 24 september 2018

Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van VTM volgend jaar, brengt de zender 'Blind Date' terug op het scherm. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Nathalie Meskens zal de opgefriste versie van het legendarische datingprogramma presenteren.

'Blind Date' werd in de beginjaren van VTM gepresenteerd door Ingeborg. Later nam ook Elke Vanelderen enkele seizoenen voor haar rekening. En in de nieuwe versie, die in 2019 te zien zal zijn, zal Nathalie Meskens de show in goede banen leiden.


VTM frist het programma dan wel op, enkele elementen komen zeker terug. Denken we maar aan de trap, de wand en de begintune. Dat is dan ook een echte oorwurm die veel Vlamingen ongetwijfeld nog kunnen meeneuriën. Het opzet van het nieuwe 'Blind Date' blijft ook onveranderd. Op het einde van elke aflevering loopt een koppel zwaaiend de trap op en gaan ze samen op reis. In de volgende aflevering wordt dan op die reis teruggeblikt.

De nieuwe versie van 'Blind Date' wordt geproduceerd door De Mensen. Inschrijven kan nu op de website van VTM.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers