'Boudewijn' wordt opvolger van musical '40-45'

zaterdag 16 februari 2019

Het gaat goed met de spektakel-musical '40-45'. De ticketverkoop blijft aanhouden en ondertussen staat de teller op meer dan 565.000 tickets. Ongezien in Vlaanderen.

Omdat Studio 100 in eerste instantie een verhalenverteller is, is de goesting om een nieuw verhaal te vertellen nooit ver weg. Er wordt momenteel dan ook gewerkt aan een opvolger voor het totaalspektakel '40-45'.


Het gaat opnieuw om een bekend thema van bij ons waarin velen zich zullen herkennen. Studio 100 kiest hierbij opnieuw voor een groots opgezette productie, een avondvullende beleving die ons collectieve geheugen zal aanspreken. Die opvolger zal 'Boudewijn' heten.

Een nieuwe spektakel-musical 'Boudewijn'. Het levensverhaal van Koning Boudewijn dat geen gewone biografie is. Studio 100 heeft een invalshoek gevonden die de sleutel vormt tot een fantastische kroniek van een vorst, een volk én zijn natie.

Voor dit prestigeproject werkt Studio 100 opnieuw samen met Frank Van Laecke die eerder ook al betrokken was bij 'Daens', '14-18' en recent '40-45'.

Waar en wanneer de première doorgaat is nog niet bekend. Meer details over dit nieuwe project worden later bekend gemaakt.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers