Britt Valkenborghs gaat iedere weekdag live op JIM met 'Check In'

zondag 30 augustus 2015

JIM-gezicht Britt Valkenborghs presenteert vanaf maandag 31 augustus het nieuwe dagelijkse live-programma Check In. Van maandag tot vrijdag zorgt Britt voor een update over muziek, films, mode en lifestyle.

In het live-programma staat interactiviteit meer dan ooit centraal: kijkers kunnen tijdens de uitzending meepraten over de actualiteit van de dag én ze bepalen zelf mee welke clips er worden getoond. Bovendien geeft Britt wekelijks heel wat prijzen weg.


Britt Valkenborghs: ''Check In' sluit helemaal aan bij mijn eigen interesses en passies: het wordt een bonte mix van muziek en nieuwtjes over film, mode en lifestyle. Na mijn eerste eigen zomerprogramma 'Summer Check In' sta ik te popelen om ook dit najaar de JIM-kijkers dagelijks door de avond te loodsen.'

Britt presenteerde eerder al 'Blok 'n Roll' met Niko en deze zomer haar eerste eigen live-programma 'Summer Check In'. Ook dit najaar neemt Britt de vooravond bij JIM voor haar rekening. Vanaf 31 augustus is 'Check In' wekelijks te volgen van maandag tot vrijdag tussen 18.00 en 19.00 bij JIM en op JIM.be.

'Check In met Britt', vanaf maandag 31 augustus iedere werkdag van 18.00 tot 19.00 uur op JIM.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers