Bumba wint een YouTube Award

maandag 21 oktober 2019

Bumba bereikt een nieuwe mijlpaal: 100.000 abonnees op het Franstalige Bumba kanaal op YouTube. Het clowntje ontving daarvoor een YouTube Silver Creator Award, de derde voor Studio 100 na die voor het K3 kanaal en het Nederlandstalige Bumba kanaal.

Bumba vindt het fantastisco magico dat de jonge fans hem en de andere Studio 100 helden volgen ook op het kleine scherm en online, op YouTube, Studio 100 GO en Ketnet.be.


De Studio 100 helden volgen de fans, ook op het kleine scherm, zo ook Bumba. 'Bewegen met Bumba' is een nieuwe mini-reeks, specifiek bedoeld voor het kleine scherm. De eerste afleveringen zullen beschikbaar zijn op 23 oktober op de gratis Studio 100 GO app en vanaf 25 oktober op YouTube. Bumba wil de allerkleinsten op een grappige wijze stimuleren om actief te zijn.

Succesverhaal
Bumba maakt al 15 jaar kindjes blij. Bumba staat voor 220 afleveringen van de reeks op TV, uitgezonden in 33 verschillende landen, meer dan 300 miljoen views op YouTube en Studio 100 GO en uitverkochte zalen met super enthousiaste kindjes voor de Bumba theatershows elk jaar. Het Nederlandstalige YouTube kanaal van Bumba telt 417.000 abonnees. Dat zijn dus samen met het Franstalige kanaal meer dan een half miljoen jonge fans.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers