Cartoon Network kondigt gloednieuwe serie 'Elliott From Earth' aan

maandag 2 juli 2018

Turner's Cartoon Network kondigt vandaag een gloednieuwe originele serie aan, 'Elliott From Earth', van het Britse team achter de succesvolle serie 'The Amazing World of Gumball'.

'Elliott from Earth' is een 20 afleveringen tellende geanimeerde sci-fi sitcom van 11 minuten die een uniek grappig en hartelijk perspectief biedt op het dagelijkse leven van kinderen, of ze nu menselijk zijn of niet. Elliott is een jongen die leeft op een ruimteschip vol buitenaardse wezens uit alle delen van het universum. Het is een show over het vinden van je plek in de wereld, zelfs als dit in de ruimte is. Oh, en er is een dinosaurus!


De productie start dit jaar in september. 'Elliott From Earth' is de nieuwste Cartoon Network Original die wordt geproduceerd door de nieuwste talenten die ook werken aan 'The Amazing World of Gumball'. De serie is bedacht door Guillaume Cassuto, voorheen scenarioschrijver en compositiesupervisor voor 'Gumball', met het veelgeprezen 'Gumball'-team van scenarioschrijvers, storyboardtekenaars en editors die de nieuwe show tot leven brengen.

Guillaume Cassuto, bedenker van 'Elliott from Earth': 'Elliott's verhaal heeft lange tijd in mijn achterhoofd gezeten en dankzij mijn verschillende rollen bij 'Gumball' kreeg ik een unieke kijk in hoe je zo’n project tot leven kunt brengen. Ik ben razend enthousiast over deze kans om Elliott aan de wereld te mogen introduceren en erg trots op het team dat zich hierbij heeft aangesloten. Ik hoop dat kinderen en animatiefans in het universum Elliott net zo leuk vinden als wij.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers