Christian Van Thillo wil geen Woestijnvis-programma's

donderdag 5 mei 2011

Woensdag, tijdens 'Het Groot Mediadebat' op Canvas, heeft Persgroep-baas Christian Van Thillo een duidelijke positie ingenomen. Hij bevestigde dat vtm geen programma's zal bestellen bij Woestijnvis. Dat productiehuis valt onder de holding De Vijver, dat de zenders VT4 en VIJFtv heeft overgenomen.

Nu de VRT het exclusiviteitscontract met Woestijnvis heeft opgezegd kan het productiehuis in principe aan alle zenders leveren. Tijdens het 'Groot Mediadebat', dat woensdag op Canvas werd uitgezonden, vroeg moderator Phara de Aguirre aan Christian Van Thillo of hij ook met Wouter Vandenhaute zou onderhandelen over nieuwe programma's. 'Dat ga ik niet doen. Woestijnvis is geïntegreerd in een zender. Dan zouden wij met hen over onze plannen moeten praten', citeert Het Nieuwsblad. Wouter vandenhaute wilde zelf niet komen naar het debat.


Bron: standaard.be


Lees ook:
Van Thillo: 'samenwerking VRT en Woestijnvis is onmogelijk'

DOSSIER: SBS-zenders in de etalage

volledig dossier
Mediadebat

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers