Dagelijkse vaste waarden van En klaar voor het najaar

donderdag 16 augustus 2018

En blijft zijn vaste afspraken met kijker ook trouw in het najaar. 'Dagelijkse Kost', 'Blokken', en 'Thuis' zijn opnieuw op de afspraak. Net zoals 'Het Journaal Laat' (met nieuwe gezichten), 'Van Gils en Gasten' (met nieuw decor) en 'Iedereen Beroemd (met nieuwe rubrieken). Een overzicht!

 


 

'Dagelijkse Kost' en 'Blokken'

Na een succesvolle zomeruitstap keert Jeroen Meus terug naar zijn vertrouwde keuken in Leuven voor 'Dagelijkse Kost'. Elke weekdag zorgt hij weer voor heerlijke kookinspiratie. Ook Ben Crabbé staat klaar met een nieuw seizoen van 'Blokken', het vijfentwintigste intussen. Zal een kandidaat er dit najaar in slagen om een nieuw record te vestigen?

'Dagelijkse Kost', vanaf maandag 3 september elke weekdag om 18.15 uur op Eén, gevolgd door 'Blokken om 18.35 uur.
 
'Het Journaal (Laat)'

In 'Het Journaal Laat' zijn vanaf september twee nieuwe gezichten te zien: Fatma Taspinar en Xavier Taveirne versterken de ploeg van vertrouwde ankers. Daarnaast staan ook Wim De Vilder, Martine Tanghe, Goedele Wachters, Annelies Van Herck en Hanne Decoutere dagelijks op post met het laatste nieuws en duiding.

'Het Journaal', vanaf 3 september klokvast om 19.00 uur op Eén en 'Het Journaal Laat' als afsluiter van de dag.

'Iedereen Beroemd'

Het populaire 'Iedereen Beroemd' is terug vanaf maandag 3 september, met een heleboel leuke nieuwigheden zoals ‘Het kot’, waarin een jaar lang het reilen en zeilen van zeven studenten in een Leuvens kot wordt gevolgd. In ‘Bye bye Britain’ onderneemt de Anglofiele reporter Stijn op geheel persoonlijke wijze een rondreis door Groot-Brittannië om afscheid te nemen van onze soon-to-be-ex-fellow-Europeans. En in ‘Klein beschrijf’ laten kinderen dan weer hun verbeelding de vrije loop als het gaat over ietwat abstracte begrippen zoals ‘liefde’ of ‘god’. Ook keren enkele oudgediende rubrieken zoals ‘De adviescommissie’, ‘Stamboom’ en ‘Krantenkippen’ terug.

Afsluiten doet 'Iedereen Beroemd' vanaf 2019 weer met een tweede editie van de populaire afvalrace ‘Homo universalis’, maar eerst gaat het programma er vanaf september uit op een grappige noot met de nieuwe rubriek ‘Droge humor’. Daarin nemen dagelijks twee vrienden of collega’s het tegen elkaar op om vooral niét te lachen met moppen van de bekende grapjas die hen die week wordt voorgeschoteld.  

'Iedereen Beroemd', vanaf maandag 3 september elke weekdag om 19.40 uur op Eén.

 
'Thuis'

Eind juni zagen meer dan 1.500.000  Vlamingen in de seizoensfinale van 'Thuis' met verbazing hoe Waldek na zijn auto-ongeluk haast roerloos in de brandende wagen bleef zitten, totaal van de wereld door de bekentenis van Mayra. Raken ze op tijd uit de auto? Kan hij zijn dochter of Mayra redden? Heeft Britney echt een kus gezien tussen Kobe en Peter? En overleeft Leo de duw van Stan? Alle antwoorden, vanaf 3 september in de populairste dagelijkse fictiereeks van Vlaanderen.

'Thuis', vanaf maandag 3 september van maandag tot en met vrijdag om 20.05 uur op Eén.

 
'Van Gils & Gasten' 

Na enkele weken zomerrust loopt Lieven Van Gils zich warm voor een nieuw seizoen van 'Van Gils & Gasten'. Ook de komende maanden ontvangt Lieven opnieuw tal van gasten met boeiende, beklijvende en actuele verhalen. Hoe verschillend die gasten voor de rest mogen zijn, bleek de afgelopen maanden dagelijks aan tafel bij Lieven. Van John Rhys-Davies via Margrethe Vestager tot Dimitri Vegas, van Toby Alderweireld langs Mel C tot Maggie De Block. Vorig seizoen bracht Lieven enkele specials als Van Gils & patsers en Van Gils & het songfestival, en ook dit seizoen is er aandacht voor bijzondere gebeurtenissen. Daarnaast zijn er een aantal nieuwigheden in het decor te ontdekken.

'Van Gils & Gasten', vanaf 3 september van maandag tot en met donderdag rond 22.05 uur op Eén.


Lees ook:
Dichtbij en herkenbaar: ontdek het najaar van En
Het najaar van En: 'Over Water' enige nieuwkomer in fictie-aanbod
Het najaar van En: herkenbare en heerlijke human interest
Het najaar van En: humor en entertainment tijdens het weekend
En blijft informeren dit najaar: verkiezingen en 'Over Eten'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
En

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers