Danira Boukhriss Terkessidis krijgt talkshow op Eén

vrijdag 14 juni 2019

Eén gaat dan toch door met een laatavondtalkshow. Dat weet Het Laatste Nieuws. Danira Boukhriss Terkessidis treedt in de voetsporen van Lieven Van Gils.

Toen 'Van Gils & Gasten' in mei stopte, was het onduidelijk hoe Eén het laatavondslot zou gaan invullen. Met het succes van de soap 'Dertigers' in het achterhoofd was het geen uitgemaakte zaak dat Van Gils gewoon weer door een ander praatprogramma zou vervangen worden. Maar nu is de kogel toch door de kerk. Weer een talkshow dus. Met de (stilaan) leading lady van Eén: Danira Boukhriss Terkessidis.


Danira was al eerder vooral co-presentatice. Van Kobe Ilsen in 'Over Eten' en in 2017 van Peter Van de Veire in 'Steracteur, Sterartiest'. Het is nu voor het eerst dat ze een programma helemaal alleen zal moeten dragen. En dat wordt geen makkelijke klus. De talkshow zal live gaan en vier avonden per week te zien zijn. Anders dan 'Van Gils & Gasten' zal het seizoen van de nieuwe talkshow wel minder lang zijn, want geregeld onderbroken, onder meer door het tweede seizoen van 'Dertigers'.

Het is de bedoeling dat het nieuwe programma met Danira Boukhriss Terkessidis vanaf september op Eén te zien is.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers