Davy Gilles vervangt 'de bomma' in 'Gert Late Night'

vrijdag 13 september 2019

Donderdag kwam het nieuws dat Annie Geeraerts, de bomma uit 'Familie', van VTM niet naar 'Gert Late Night' mag gaan volgende week. Dus moest de productie een vervanger zoeken.

Volgende week zal dus niet Annie Geeraerts, maar wel Davy Gilles, een van de weekgasten zijn in 'Gert Late Night' op VIER. De 'Romeo' moest in allerijl opgetrommeld worden nadat VTM een njet had gegeven om Annie Geeraerts een week op de Evanna van Verhulst en Co te laten logeren.


LEES OOK: Geen 'Bomma' in 'Gert Late Night'

Volgende week zijn naast Gilles ook Alex Agnew en Clara Cleymans te gast. Pittig detail: in een ver verleden was Davy Gilles ook nog acteur in 'Familie'.

Bron: Het Nieuwsblad - eigen bericht


Lees ook:
Geen 'Bomma' in 'Gert Late Night'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers