'DE 327' op MNM en OP12

zondag 23 september 2012

Op maandag 24 september schiet 'DE 327' uit de startblokken op MNM en OP12. Presentator Tom De Cock kampeert een week lang in de Beursschouwburg in Brussel om van daaruit live radio en tv te maken.

Alles draait om 327 achttienjarigen, één uit elke gemeente van Vlaanderen en Brussel, die de afgelopen weken allerlei unieke experimenten uitgevoerd hebben.


Maandag 24 september
Hoe gemakkelijk geraak je om 1 uur ’s nachts nog aan cash geld? En aan frieten? Of aan condooms? 'DE 327' test het uit in Zandhoven, Heers en Aalst en komt tot verrassende resultaten. Er is ook de eerste aflevering van Komen Zuipen, waarin Mieke uit Oosterzele, Michaël uit Tielt-Winge en Elissa uit Mol iets gaan drinken in het stamcafé van Laurens uit Damme. Wat is hun score voor sfeer en gezelligheid? Opkomend talent Axeela komt live optreden, net als Marco Z.

'DE 327', van maandag 24 t.e.m. donderdag 27 september om 21.00 uur op MNM.
'DE 327', van maandag 24 t.e.m. donderdag 27 september om 21.00 uur OP12.

OP12

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers