'De Bende van Jan de Lichte' zoekt figuranten

woensdag 31 augustus 2016

Midden oktober starten de opnames van 'De Bende van Jan de Lichte', een tiendelige avonturenreeks van Menuet ('Coppers', 'In Vlaamse Velden', 'Code 37') en VTM, gebaseerd op de historische roman van Louis Paul Boon.

Jan de Lichte (gespeeld door Matteo Simoni) is een struikrover die in het Vlaanderen van de 18de eeuw samen met enkele bendeleden (waaronder Stef Aerts) postkoetsen en kastelen overvalt. Hun buit delen ze met de armsten, waardoor Jan een ware volksheld wordt. Regisseurs zijn Robin Pront (d'Ardennen), Pieter Van Hees ('Waste Land', 'Chaussée d'Amour') en Maarten Moerkerke ('Deadline 14/10', 'Coppers').


We zijn nog op zoek naar mensen van alle leeftijden met opvallende uiterlijke kenmerken en/of fysieke beperkingen om deel uit te maken van Jan zijn bende, die wordt bevolkt door oa. zigeuners, prostituees, bedelaars, weeskinderen en woeste struikrovers.

Droom je ervan te schitteren op de televisie? Schrijf je dan snel in en wie weet maak je binnenkort deel uit van 'De bende van Jan de Lichte'! Opgelet: enkel voor durvers!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers