'De Luizenmoeder' verwelkomt twee nieuwe personages

maandag 5 augustus 2019

In het nieuwe seizoen van de VTM-serie 'De Luizenmoeder' maken we binnenkort kennis met het Marokkaanse koppel Esma en Amir.

Zo blijft de reeks, waarvan de opnames voor het tweede seizoen nu bezig zijn, middenin de maatschappelijke realiteit staan. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

'De Luizenmoeder' speelt zich af op een lagere school en is een remake van de gelijknamige Nederlandse serie. De scenario's komen grotendeels overeen en dus mag ook de Vlaamse versie twee nieuwe personages ontvangen.

'In mijn eerste scène zien de andere ouders mij in een djellaba, waardoor een van hen denkt dat ik een terrorist ben', aldus acteur Issam Dakka, die Amir speelt, in Het Nieuwsblad. Ook Esma, gespeeld door Serine Ayari, moet het regelmatig ontgelden vanwege haar hoofddoek. 'Maar als comédienne maak ik daar zelf regelmatig grappen over', vertelt Ayari.

Acteur Issam Dakka was eerder al te zien in 'Professor T.', terwijl Serine Ayari haar debuut maakt op de Vlaamse televisie. Wanneer VTM het nieuwe seizoen van 'De Luizenmoeder' uitzendt, is nog niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad

VTM maakt op 19 augustus de najaarsprogrammering bekend. Uiteraard lees je daarover alles op TVvisie.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers