De meest memorabele acts uit 5 seizoenen 'Belgium's Got Talent'

maandag 3 september 2018

Met 5 seizoenen op de teller is er al heel wat talent gepasseerd in 'Belgium's Got Talent'. Honderden acts waagden hun kans op een plekje in de liveshows, maar de eindoverwinning was uiteindelijk enkel weggelegd voor Tascha & Ian, Baba Yega, Domenico, Michael Lanzo en Karolien Goris.

In de special 'Het Beste van Belgium's Got Talent', op dinsdag 4 september, zoekt presentator Koen Wauters, die álle acts van de voorbije seizoenen aan de zijlijn heeft beleefd, uit wat je moet doen om succes te boeken in de talentenshow.


Om op te vallen rekenen sommigen op het talent van een trouwe viervoeter. Maar een hond onder controle houden is niet altijd even gemakkelijk. Zo was er Poppy, die zich wel érg comfortabel voelde op het podium en het niet droog hield. Zijn plasje mocht Koen Wauters nadien eigenhandig opkuisen. De zingende hond Lady Xena, die Whitney Houston luidkeels kon meejanken, had meer succes. Ze stootte door tot de liveshow en werd een echte YouTube-ster met 5 miljoen hits. Maar de schattigste hondenact van 'Belgium's Got Talent' was ongetwijfeld die van Aurélie en haar Jack Russell Mylo. Hun trucjes toverden bij hondenliefhebster An Lemmens een grote smile op het gezicht.

Om succesvol te zijn in 'Belgium's Got Talent' zoeken sommige kandidaten de grenzen op. Dat deed Master Seuqcaj bijvoorbeeld door naalden en haken in zijn lichaam te steken. Voor de jury was het vooral een uitdaging om te blijven kijken… FMX4Ever probeerde het met moto’s, waarmee ze de lucht in vlogen. Maar ook op het water haalden sommigen halsbrekende stunts uit, zoals Niels Willems op een jetski of het Flyboard Show Team met flyboards, waarmee ze wel 7 meter hoog geraakten.

Anderen gooien dan weer hun lichaam in de strijd. Het vrouwelijk publiek herinnert zich vast nog de mannenlichamen van Wolf’s Bar, die een street workout brachten. Maar ook paaldanser Domenico deed menig vrouwenhart sneller slaan. Lolita Lamonica wilde met een burlesque performance dan weer tonen dat vrouwen sensueel mogen zijn. Jurylid Niels had plots wel heel veel aandacht…

'Het Beste van Belgium's Got Talent', dinsdag 4 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
BGT

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers