De schermgezichten van Eén zijn klaar voor het najaar (foto's online!)

maandag 18 augustus 2014

Maandagvoormiddag waren op het Leuvense Hogeschoolplein zowat alle gezichten present die vanaf 25 augustus het najaar op Eén zullen kleuren.

Adriaan Van den Hoof, Jeroen Meus, Peter Van de Veire, Bart De Pauw, Freek Braeckman, Tomas De Soete, Joy Anna Thielemans, Mathias Vergels, Marleen Merckx, Bart Van Avermaet, Michaël Pas, Tim Verheyden, Annelies Van Herck, Kobe Ilsen, Tatyana Beloy, Chris Dusauchoit, Bartel Van Riet, Saartje Vandendriessche, Guy Janssens, Ihsane Chioua-Lekhli, Tim Pauwels en Karl Vannieuwkerke kwamen, in aanwezigheid van pers en nieuwsgierige voorbijgangers, het glas heffen op het nieuwe najaar van Eén.


Onze fotograaf heeft ze allen uitgebreid gefotografeerd en onze reporter kon van een aantal aanwezigen reacties sprokkelen. Die babbels lees je later bij TVvisie nog uitgebreid, de foto's die sijpelen in de loop van de dag binnen.

Bekijk de foto's van de najaarspresentatie nu op de Facebookpagina van TVvisie, of gewoon via de multimedia SPOTLIGHT op onze homepage!


Lees ook:
Het najaar van Eén: 'Met vaste waarden en nieuwkomers verjongen'

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
najaaropeen

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers