'De Schuur van Scheire' organiseert eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt

dinsdag 3 maart 2015

Zaterdag 14 maart vindt in de Florahallen van Aalst het eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt plaats. Iedereen tussen 8 en 128 jaar kan gratis deelnemen.

'Het enige wat je moet kunnen is het verschil kennen tussen kop en munt en één van die woorden luidop kunnen zeggen als de scheidsrechter je vraagt om te raden', zegt presentator Lieven Scheire. 'Kop of Munt is de meest democratische sport ter wereld. Het maakt niet uit of je slim, sportief, talentvol of ervaren bent: in een spelletje kop of munt maakt iedereen evenveel kans om te winnen, namelijk 50%. Daarom organiseren wij met veel plezier het eerste Belgisch Kampioenschap Kop of Munt.'


Iedereen is dus welkom. Het enige wat je moet doen is je op voorhand inschrijven via de website http://deschuurvanscheire.een.be/bk-kop-of-munt en op zaterdag 14 maart naar Aalst komen.

Het kampioenschap wordt gespeeld met het knock-outsysteem. Alle deelnemers komen in de eerste ronde random in een duel tegen elkaar uit, de verliezer van dat duel valt af en de winnaar gaat door naar de volgende ronde. Wie het volhoudt tot de halve finale wordt uitgenodigd om in de televisiestudio de finale te spelen en tot Belgisch Kampioen gekroond te worden.


'De Schuur van Scheire', iedere woensdag om 21.05 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers