De VIDEO's uit '#LikeMe' - aflevering 7

zondag 23 februari 2020

'#LikeMe' is een fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Nederlandstalige klassiekers. De liedjes uit aflevering 7, #THEPROPOSAL, ken je ongetwijfeld nog van vroeger: 'Zij heeft stijl' van De Kreuners en 'Trouw met mij' van Hugo Matthysen, voor de gelegenheid gezongen door Gunther Levi.

 


 

Hugo Matthysen: Trouw met mij
'Trouw met mij' is een nummer van Hugo Matthysen, een creatieve duizendpoot uit Ekeren. Hij is het brein achter enkele legendarische tv-reeksen, zoals 'Dag Sinterklaas', 'Het Peulengaleis' (met Bart Peeters) en 'Kulderzipken'. Daarnaast treedt hij ook op met zijn band CPeX: Clement Peerens Explosition.

In de zevende aflevering vraagt Olivier (Gunther Levi) zijn vriend Philippe (Sven De Ridder) zingend ten huwelijk met 'Trouw met mij'.


De Kreuners: Zij heeft stijl
De Kreuners is een Vlaamse rockband uit 1978. De band liet zich voor het eerst opmerken tijdens Humo's Rock Rally, maar Vlaamse platenfirma's bleken destijds nog niet klaar voor Nederlandstalige rock. De Kreuners lanceerden dan maar zelf hun eerste single, en sindsdien regen ze de hits aan elkaar. Denk maar aan nummers als 'Ik wil je' (gecoverd in seizoen 1 van '#LikeMe'), 'Layla', 'Zo jong' en 'Zij heeft stijl' (1981).


In de zevende aflevering #THEPROPOSAL gaat het duidelijk beter tussen Vince en Caro. Alleen is het nog onduidelijk waar de relatie naartoe gaat. Ondertussen is Olivier van plan Philippe ten huwelijk te vragen, maar Philippe weet van niets. Camille weet nog steeds niet wat ze wil van Free. 

Nieuwe afleveringen van '#LikeMe': elke vrijdagnamiddag op Ketnet.be en in de Ketnet-app. En elke zondag om 8.50 uur op Ketnet.

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app zijn heel wat extra's terug te vinden: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe en Vlog #LikeMe.

'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic.


Lees ook:
De VIDEO's uit '#LikeMe' - aflevering 8

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers