'Deadline 14/10' neemt vliegende start op atv

vrijdag 31 augustus 2012

De Antwerpse regionale zender atv laat weten dat de eerste uitzending van de fictieserie 'Deadline 14/10' erg goed is onthaald door de Antwerpse kijkers. Nu zondag gaat de reeks nationaal in première op VTM.

Daar waar in de week van 13 tem 19 augustus de cijfers  gemiddeld schommelden  rond de 170.000 kijkers piekten bij de uitzendingen van 'Deadline 14/10' de cijfers van atv tot gemiddeld 210.000 kijkers. Dit betekent een stijging van gemiddeld  24%. Op weekdagen noteert atv zelfs een stijgingen van meer dan 35%.


Blijkbaar zien heel wat Antwerpenaars  de idee van een fictiereeks van  25 minuten  wel zitten. Ook het ruime aantal herhalingen draagt volgens atv bij tot dit succes. De Antwerpse kijker kan de reeks immers zowel in de week als tijdens het weekend volgen.

Atv zendt  'Deadline 14/10'  tijdens de week uit op donderdag en vrijdag in afleveringen van 25 minuten. In het weekend worden de afleveringen integraal ( 50 minuten) uitgezonden .Zo is nu zondag 2 september op atv  aflevering 3 reeds te zien. De uitzenduren kunnen geraadpleegd worden op http://www.atv.be.


Lees ook:
Making of 'Deadline 14/10' binnenkort dagelijks op ATV
Najaar vtm: 'Deadline 14/10'
deadline1410

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers